Welkom bij Spomed!

specialist in complexe gewrichts-

en bewegingsklachten

Over Spomed

Spomed is niet zomaar een praktijk voor fysiotherapie: wij bundelen alle kennis die nodig is om ingewikkelde problemen met bewegen te analyseren, te behandelen en daarmee te verhelpen. In dat proces speelt u de hoofdrol. Spomed is de specialist op het gebied van knie-, schouder-, enkel- en heupgewricht en de wervelkolom.

 

U wilt kunnen werken en bewegen zonder lichamelijke beperkingen. Daarom zoekt u een deskundige behandelaar, zodat u letterlijk weer in beweging komt. Die behandelaar vindt u bij ons. Welkom bij Spomed!

Contact

Wij zijn bereikbaar via 010 - 458 22 63 of via email info@spomed.nl

Direct aanmelden: aanmeldformulier. Voor openingstijden en meer info:

Nieuws

20 juli 2021

SPOMED in vakblad FysioPraxis

In de uitgave van FysioPraxis nummer 6 juli/augustus 2021 is Stefan van Spengen aan het woord over fysiotherapie na een PTED-hernia....

19 juli 2021

Nieuwe Join(t)Forces update is uit!

Nieuwe Join(t)Forces update is uit!De nieuwe Join(t)Forces update is in april verschenen (zie update). Hierin wordt het laatste nieuws rondom Join(t....

18 juli 2021

Nieuwe Richtlijn COVID-19

Conform de nieuwe richtlijn rondom COVID-19 zullen mondkapjes in de praktijk niet meer standaard gedragen moeten worden. Alleen wanneer de 1.5....

Combinatiespreekuur

Bij Spomed houden onze fysiotherapeuten wekelijks spreekuur met orthopedisch chirurgen uit het Erasmus Medisch CentrumIJsselland ziekenhuis en Park Medisch Centrum

Spomed in beeld

Onze praktijk

Spomed behandelt mensen met complexe gewrichts- en bewegingsklachten. Dat doen we met een team van fysiotherapeuten en andere medische professionals.

Onze werkwijze

Een mens is meer dan een verzameling spieren, botten en pezen. Wie ingewikkelde bewegingsproblemen duurzaam wil verhelpen, kijkt daarom verder.

Ons team

Het verhelpen van complexe bewegingsklachten vraagt vaak om een veelzijdige benadering. Om deze reden werken onze fysiotherapeuten samen met diverse externe specialisten.

Bedrijfszorg

Een verkeerde werkhouding en te weinig beweging leiden tot minder goede prestaties en/of ziekteverzuim van werknemers. Om deze reden werken wij met onze gespecialiseerde bedrijfsfysiotherapeuten.

Locatie Park Medisch Centrum

Spomed verzorgt de postoperatieve zorg in het Park Medisch Centrum in Rotterdam. 

Sporten en sportschoenen

Er is een sterke relatie tussen sportschoenen en het oplopen van blessures. Als u schoenen kiest die goed bij uw lichaam passen, verkleint u de kans op problemen. Spomed heeft veel deskundigheid op het gebied van sportschoenen. Maak een afspraak voor persoonlijk sportschoen advies.

Hoofdlocatie Capelle aan den IJssel

Spomeds hoofdvestiging is gevestigd in een modern gebouw in Capelle aan den IJssel. Daar beschikken we over alle faciliteiten om behandelingen uit te voeren, oefeningen te doen, spreekuur te houden en advies te geven.

Voorwaarden, regels, AVG en disclaimer

Spomed werkt volgens de wet W.K.K.G.Z. en is aangesloten bij het KNGF met betrekking tot de klachtenregeling.