Wat maakt ons bijzonder?

Wat maakt ons bijzonder?

Spomed is niet zomaar een praktijk voor fysiotherapie: wij bundelen alle kennis die nodig is om ingewikkelde problemen met bewegen te analyseren, te behandelen en daarmee te verhelpen. In dat proces speelt u de hoofdrol. Spomed is de specialist op het gebied van knie-, schouder-, enkel- en heupgewricht.

 

U wilt kunnen werken en bewegen zonder lichamelijke beperkingen. Daarom zoekt u een deskundige behandelaar die u van uw klachten afhelpt, zodat u letterlijk weer in beweging komt. Die behandelaar vindt u bij ons. Welkom bij Spomed!

 

Specialisaties

Op het gebied van fysiotherapie kunnen wij u de volgende specialisaties bieden: sportfysiotherapie, manuele therapie, arbeidsfysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie.

 

Professionals

Naast een team van kundige en enthousiaste fysiotherapeuten hebben we andere professionals in huis met specialistische kennis, zoals orthopedisch chirurgen, een orthopedisch instrumentmaker, een orthopedisch schoenmaker, en een internist. Hierdoor kunnen wij uw probleem vanuit alle invalshoeken analyseren en u optimaal behandelen en begeleiden, op weg naar herstel. Vanuit de gedachte dat geen van ons de wijsheid in pacht heeft, maar dat we samen heel veel kunnen. Alles onder één dak betekent bovendien: korte lijnen en daarmee snel resultaat. En mocht verwijzen nodig zijn: wij weten als geen ander de weg naar gespecialiseerde zorgverleners in Groot-Rotterdam.

 

Scholing door Spomed

Spomed werkt nauw samen met het Erasmus MC en geeft les aan medisch studenten.
Spomed is een van de initiatiefnemers van het Join(t)Forces knieletselpreventie. Zij geven workshops en cursussen.

In het hele land geeft Spomed regelmatig presentaties.